Warta Perusahaan

Dolanan pendidikan bocah anyar standar, kita tindakake kanthi ketat!

2021-01-08

Standar keamanan dolanan anyar nguatake peraturan keamanan lan kualitas dolanan sing didol ing China. Standar kasebut wis dileksanakake wiwit Januari 1,2016.


Jaman biyendasawarsa, China ngumumake luwih saka selusin standar dolanan, kalebu kabeh jinis dolanan. Mayoritas perusahaan kudunetepi standar nasional kanthi ketat, adhedhasar kompetisi sengit ing perdagangan impor lan ekspor.

Pangowahan penting liyane ing standar nasional anyar kanggo dolanan yaiku nambah konten plastik ing dolanan. Sanajan ora kabeh dolanan ngemot plastik, nanging umume, sawetara dolanan sing luwih alus digawe saka plastik, lan dolanan iki bisa uga ngemot plastik. Yen plastik ing dolanan kasebut ngluwihi standar, bisa uga nyebabake bocah sing ora dikarepake.




Sentu bakal mematuhi standar nasional anyar sing diterbitake dening Administrasi Umum Pengawasan Mutu, Pamriksaan lan Karantina Republik Rakyat Tiongkok lan Komite Standar Nasional Republik Rakyat China, fokus ing pangembangan dolanan pendidikan, dolanan bocah-bocah nggawa risiko safety kanggo bocah.