Warta Industri

Status pangembangan industri puzzle jigsaw lan analisis tren ing taun 2021

2021-01-12

Peluang lan tantangan apa sing bakal ditindakake dening konsumen jigsaw kanthi eksplosif?


Ing wiwitan April 2020, miturut produk populer situs web kita sajrone periode epidemi sing diumumake dening eBay, omzet teka-teki jigsaw mundhak 1395% tinimbang periode sing padha taun kepungkur. Wis dadi kategori dolanan kanthi tingkat pertumbuhan paling dhuwur ing "ekonomi omah".

Ing pasar domestik, teka-teki jigsaw uga miwiti periode pangembangan kanthi cepet. Miturut data penasihat bisnis Alibaba, omzet kategori puzzle / teka-teki platform alibaba platform ing kuartal pertama taun 2020 mundhak dadi 56,46% saben taun.

Nyatane, skala industri puzzle jigsaw domestik wis luwih cepet sajrone telung taun suwene. Miturut data staf bisnis, volume transaksi kategori teka-teki / teka-teki jigsaw platform Alibaba mencapai 1,021 milyar yuan ing taun 2019, kanthi tuwuhing taun 36,57%, lan tuwuh 13,35% taun-taun ing taun 2018.

Kanthi tambah akeh konsumen, teka-teki jigsaw wis nyusup ing konsumen sing luwih akeh. Sanalika, rega unit pelanggan terus mundhak, lan konsumsi kategori wis ditingkatake.


Epidemi virus coronavirus isih terus ing saindenging jagad, lan tren pangembangan "ekonomi omah" isih cukup. Ing taun 2021, kanggo industri jigsaw, uga ana kesempatan lan tantangan sing luar biasa.

Miturut data survey Pusat Riset puzzle tuyi jigsaw, luwih saka 85,13% wong tuwa sing nganggep pendhidhikan dini minangka pertimbangan utama nalika milih teka-teki. Yen dibandhingake karo puzzle jigsaw diwasa, kompetisi puzzle jigsaw bocah luwih langsung, lan iterasi lan upgrade produk luwih asring. Mula, merek puzzle ing upgrade produk, pendhidhikan awal, kualitas lan keamanan minangka arah pangembangan minangka prioritas utama kanggo ningkatake daya saing perusahaan