Warta Industri

  • Virus virus corona anyar pecah ing saindenging jagad pungkasan taun kepungkur. Ing pencegahan lan kontrol epidemi sing parah, masarakat ana ing kahanan isolasi ing omah, lan buku, dolanan, peralatan fitness lan industri liyane wis nggawa kaping pirang-pirang tuwuh. Minangka teka-teki "artefak rumah tangga", momentum tuwuh utamane misuwur.

    2021-01-12

 1