Pencet Lipat Pencetakan Kedatangan Anyar Set Cathetan Lengket Kustom
  • Air ProPencet Lipat Pencetakan Kedatangan Anyar Set Cathetan Lengket Kustom
  • Air ProPencet Lipat Pencetakan Kedatangan Anyar Set Cathetan Lengket Kustom
  • Air ProPencet Lipat Pencetakan Kedatangan Anyar Set Cathetan Lengket Kustom
  • Air ProPencet Lipat Pencetakan Kedatangan Anyar Set Cathetan Lengket Kustom
  • Air ProPencet Lipat Pencetakan Kedatangan Anyar Set Cathetan Lengket Kustom
  • Air ProPencet Lipat Pencetakan Kedatangan Anyar Set Cathetan Lengket Kustom
  • Air ProPencet Lipat Pencetakan Kedatangan Anyar Set Cathetan Lengket Kustom
  • Air ProPencet Lipat Pencetakan Kedatangan Anyar Set Cathetan Lengket Kustom
  • Air ProPencet Lipat Pencetakan Kedatangan Anyar Set Cathetan Lengket Kustom
  • Air ProPencet Lipat Pencetakan Kedatangan Anyar Set Cathetan Lengket Kustom
  • Air ProPencet Lipat Pencetakan Kedatangan Anyar Set Cathetan Lengket Kustom
  • Air ProPencet Lipat Pencetakan Kedatangan Anyar Set Cathetan Lengket Kustom
  • Air ProPencet Lipat Pencetakan Kedatangan Anyar Set Cathetan Lengket Kustom
  • Air ProPencet Lipat Pencetakan Kedatangan Anyar Set Cathetan Lengket Kustom
  • Air ProPencet Lipat Pencetakan Kedatangan Anyar Set Cathetan Lengket Kustom
  • Air ProPencet Lipat Pencetakan Kedatangan Anyar Set Cathetan Lengket Kustom
  • Air ProPencet Lipat Pencetakan Kedatangan Anyar Set Cathetan Lengket Kustom

Pencet Lipat Pencetakan Kedatangan Anyar Set Cathetan Lengket Kustom

kita nyediakake pendhatang sing anyar Percetakan Lipat Memo Pad Cathetan Lengket Kothak Cathetan minangka salah sawijining barang utama, kita kalebu item iki luwih saka 15 taun lan duwe pengalaman kaya iki, viskositas sing kuwat, gampang nyuwek, desain morden, pengepakan sing apik banget .

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Produk

Cathetan produsen Produsèn Lipat Memo Pad sing anyar teka minangka salah sawijining barang utama, kita kalebu item luwih saka 15 taun lan duwe pengalaman kaya iki, viskositas sing kuwat, gampang robek, desain morden, pengepakan sing apik banget .



2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

pendatang anyar Pencetakan Lipat Memo Pad Set Kothak Lengket Kustom

Ukurane

70 lembar lsp utawa disesuaikan

Materi

Kertas offset 70g utawa 80g; kertas neon; kertas daur ulang warna-warni lsp.

Kaca Batin

25/50/100 lembar saben pad utawa khusus

Werna

abang, putih, jambon, biruutawaWerna warna minangka panjaluk

MOQ

1000 pcs

paket

1 pc / polybag utawa tas shrinkage



3.Rincian Produk

pendatang anyar Pencetakan Lipat Memo Pad Set Kothak Lengket Kustom



4. Kualifikasi Produk

pendatang anyar Pencetakan Lipat Memo Pad Set Kothak Lengket Kustom



5. FAQ

P1: Kapan bisa rega kasebut?

A1: Biasane kuotasi sajrone 24 jam sawise njaluk priksaan. Yen sampeyan sanget njaluk rega, monggo nelpon utawa ngandhani email supaya kita bakal prioritas priksaan.


P2: Kepiye cara njupuk conto kanggo mriksa kualitas sampeyan?

A2: Sawise konfirmasi rega, sampeyan bisa mbutuhake conto kanggo mriksa kualitas kita. Yen sampeyan mung butuh conto kosong kanggo mriksa desain lan kualitas kertas, kita bakal menehi sampel kanthi gratis, anggere sampeyan bisa ngirim barang ekspres.


P3: Apa sampeyan bisa nggawe desain kanggo kita?

A3: Nggih. Kita duwe tim profesional sing duwe pengalaman apik ing desain produk lan manufaktur. Cukup critakake ide sampeyan lan kita bakal bisa ngatasi ide dadi produk sing sampurna. Ora masalah yen sampeyan ora duwe wong sing ngrampungake file. Kirimake gambar resolusi dhuwur, Logo lan teks sampeyan lan critakake kepiye carane ngatur. Kita bakal ngirim file rampung kanggo konfirmasi.


Q4: Suwene aku bisa ngarepake conto?

A4: Sawise sampeyan mbayar biaya sampel lan ngirim file sing dikonfirmasi, conto bakal siyap dikirim ing 3-7 dina. Sampel bakal dikirim menyang sampeyan liwat ekspres lan tekan 3-5 dina kerja. Sampeyan bisa nggunakake akun ekspres dhewe utawa prabayar yen ora duwe akun.


P5: Kepiye babagan lead time kanggo produksi massal?

A5: Jujur, gumantung saka jumlahe pesenan lan musim sampeyan nggawe pesen. Cathetan paling apik sing disimpen yaiku ngirim 20.000 produk sajrone seminggu. Umume, disaranake sampeyan miwiti priksaan rong wulan sadurunge tanggal sing pengin produk ing negara sampeyan.



Panas Tags: Pencetakan Kedatangan Baru Lipat Memo Pad Set Lengket Kustom, China, Pabrik, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Paling Anyar, Rega murah, Dhaptar rega, Quotation, Kualitas tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.