Buku Teka-Teki Bocah-bocah
  • Air ProBuku Teka-Teki Bocah-bocah
  • Air ProBuku Teka-Teki Bocah-bocah
  • Air ProBuku Teka-Teki Bocah-bocah
  • Air ProBuku Teka-Teki Bocah-bocah
  • Air ProBuku Teka-Teki Bocah-bocah

Buku Teka-Teki Bocah-bocah

Produsen buku puzzle bocah iki Kanggo teka-teki, kita bisa ngasilake kabeh jinis teka-teki, Bocah-bocah lan wong diwasa, uga kita bisa ngasilake 24 pcs, 48 ​​pcs, 60 pcs, 120 pcs, 240 pcs, 500 pcs, 1000 pcs, 2000 pcs. Kita bisa nindakake desain sampeyan, uga duwe desain kabeh jinis bedhekan. Kita liwati audit pabrik Disney, Walmart, Target lan liya-liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Produk

Produsen buku puzzle bocah iki Kanggo teka-teki, kita bisa ngasilake kabeh jinis teka-teki, Bocah-bocah lan wong diwasa, uga kita bisa ngasilake 24 pcs, 48 ​​pcs, 60 pcs, 120 pcs, 240 pcs, 500 pcs, 1000 pcs, 2000 pcs. Kita bisa nindakake desain sampeyan, uga duwe desain kabeh jinis bedhekan. Kita liwati audit pabrik Disney, Walmart, Target lan liya-liyane.

 

  

2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Bahan:

Koran nggilap, kertas bergelombang, kertas mewah, kertas kraft

Koran nggilap, papan kertas, kertas tanpa kayu lsp.

Ukuran:

- Miturut Syarat Khusus Pelanggan

Aksesoris:

Magnet, pita, senar, YO, lsp.

Werna:

CMYK, warna PMS

Rampung:

Laminasi, stamping panas, embossing, debossing, UV, lipatan / Customized

MOQ:

Biasane 1000 pcs, supaya nyoba karo 500 pcs bisa ditampa

Naleni:

Iket jahitan lan lem, ikatan sing sampurna, ikatan hardcover, jahitan sadel, ikatan YO lsp.

Kutipan:

Adhedhasar materi, ukuran, warna cetakan lan pagawean pungkasan

 


3.Rincian Produk

produsen buku teka-teki bocah

 


4.ODM / OEM

produsen buku teka-teki bocah

 


 

7. FAQ

P1: Kapan bisa rega kasebut?

A1: Biasane kuotasi sajrone 24 jam sawise njaluk priksaan. Yen sampeyan sanget njaluk rega, monggo nelpon utawa ngandhani email supaya kita bakal prioritas priksaan.

 

P2: Kepiye cara njupuk conto kanggo mriksa kualitas sampeyan?

A2: Sawise konfirmasi rega, sampeyan bisa mbutuhake conto kanggo mriksa kualitas kita. Yen sampeyan mung butuh conto kosong kanggo mriksa desain lan kualitas kertas, kita bakal menehi sampel kanthi gratis, anggere sampeyan bisa ngirim barang ekspres.

 

P3: Apa sampeyan bisa nggawe desain kanggo kita?

A3: Nggih. Kita duwe tim profesional sing duwe pengalaman apik ing desain produk lan manufaktur. Cukup critakake ide sampeyan lan kita bakal bisa ngatasi ide dadi produk sing sampurna. Ora masalah yen sampeyan ora duwe wong sing ngrampungake file. Kirimake gambar resolusi dhuwur, Logo lan teks sampeyan lan critakake kepiye carane ngatur. Kita bakal ngirim file rampung kanggo konfirmasi.

 

Q4: Suwene aku bisa ngarepake conto?

A4: Sawise sampeyan mbayar biaya sampel lan ngirim file sing dikonfirmasi, conto bakal siyap dikirim ing 3-7 dina. Sampel bakal dikirim menyang sampeyan liwat ekspres lan tekan 3-5 dina kerja. Sampeyan bisa nggunakake akun ekspres dhewe utawa prabayar yen ora duwe akun.

 

P5: Kepiye babagan lead time kanggo produksi massal?

A5: Jujur, gumantung saka jumlahe pesenan lan musim sampeyan nggawe pesen. Cathetan paling apik sing disimpen yaiku ngirim 20.000 produk sajrone seminggu. Umume, disaranake sampeyan miwiti priksaan rong wulan sadurunge tanggal sing pengin produk ing negara sampeyan.



Panas Tags: Buku Teka-Teki Anak, China, Pabrik, Produsen, Suplier, Grosir, Murah, Paling Anyar, Rega murah, Dhaptar rega, Quotation, Kualitas tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.