Tanggalan Dinding Cetak Khusus 2020/2021 Percetakan Tanggalan Meja
  • Air ProTanggalan Dinding Cetak Khusus 2020/2021 Percetakan Tanggalan Meja
  • Air ProTanggalan Dinding Cetak Khusus 2020/2021 Percetakan Tanggalan Meja
  • Air ProTanggalan Dinding Cetak Khusus 2020/2021 Percetakan Tanggalan Meja
  • Air ProTanggalan Dinding Cetak Khusus 2020/2021 Percetakan Tanggalan Meja
  • Air ProTanggalan Dinding Cetak Khusus 2020/2021 Percetakan Tanggalan Meja
  • Air ProTanggalan Dinding Cetak Khusus 2020/2021 Percetakan Tanggalan Meja
  • Air ProTanggalan Dinding Cetak Khusus 2020/2021 Percetakan Tanggalan Meja

Tanggalan Dinding Cetak Khusus 2020/2021 Percetakan Tanggalan Meja

kita nyediakake tanggalan tembok cetak kustom 2020/2021 kalender pencetakan kalender meja minangka salah sawijining barang utama, akeh sing diekspor menyang pasar UE, kalebu kalender kulawarga, meja kalender dll. OEM, ODM kabeh ok, calander minangka salah sawijining kauntungan utama item, akeh sing diekspor menyang pasar UE, kalebu kalender kulawarga, meja kalender dll. OEM, ODM kabeh ok,

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Produk

Kalender pabrikan meja cetak Khusus 2020/2021 kalender pabrikan nyithak kalender minangka salah sawijining barang utama, akeh sing diekspor menyang pasar UE, kalebu kalender kulawarga, kalender meja, lsp. OEM, ODM kabeh ok, calander minangka salah sawijining kauntungan utama item, akeh sing diekspor menyang pasar UE, kalebu kalender kulawarga, meja kalender dll. OEM, ODM kabeh ok,



2. Parameter Produk (Spesifikasi)

1. Jeneng produk

Kalender tembok cetakan kustom 2020/2021 nyithak tanggalan meja

2. Bukti

Bukti PDF, bukti keras, bukti warna utawa bukti digital kanggo nyithak tanggalan sing murah

4. Jumlahe mini

Percetakan offset: 3000 pcs kanggo nyithak kalender

5. Kertu sampul

100gsm / 128gsm offset / krim krim sisih loro / khusus

6. Kekandelan papan

2mm

7. Kertu njero

100gsm / 128gsm offset / krim krim sisih loro / khusus

8. Percetakan sampul

4 warna cetak (CMYK printing)

9. Percetakan batin

4 warna cetak (CMYK printing)

10. Jumlah kaca batin

selaras

11. Ngiket

Jahitan lan terpaku

12. Pasang pers

perforate ing saben sheet



3.Rincian Produk

Kalender tembok cetakan kustom 2020/2021 nyithak tanggalan meja
Dry erase wall calendar- size: 18"x24", 24"x36", 36"x48",38"x58", 48"x72" or selaras

Kalender magnetik kulkas- ukuran: 16 "x12", 17 "x12", 17 "x13" utawa kustomisasi

Desk calendar- size: 11"x8.5", 17"x11", 17"x12", 22"x17" or selaras

Wall calendar – size: 12"x12", 17x11", 22"x11", 34"x13" or selaras




4. Kualifikasi Produk

Kalender tembok cetakan kustom 2020/2021 nyithak tanggalan meja



5. FAQ

P1: Kapan bisa rega kasebut?

A1: Biasane kuotasi sajrone 24 jam sawise njaluk priksaan. Yen sampeyan sanget njaluk rega, monggo nelpon utawa ngandhani email supaya kita bakal prioritas priksaan.


P2: Kepiye cara njupuk conto kanggo mriksa kualitas sampeyan?

A2: Sawise konfirmasi rega, sampeyan bisa mbutuhake conto kanggo mriksa kualitas kita. Yen sampeyan mung butuh conto kosong kanggo mriksa desain lan kualitas kertas, kita bakal menehi sampel kanthi gratis, anggere sampeyan bisa ngirim barang ekspres.


P3: Apa sampeyan bisa nggawe desain kanggo kita?

A3: Nggih. Kita duwe tim profesional sing duwe pengalaman apik ing desain produk lan manufaktur. Cukup critakake ide sampeyan lan kita bakal bisa ngatasi ide dadi produk sing sampurna. Ora masalah yen sampeyan ora duwe wong sing ngrampungake file. Kirimake gambar resolusi dhuwur, Logo lan teks sampeyan lan critakake kepiye carane ngatur. Kita bakal ngirim file rampung kanggo konfirmasi.


Q4: Suwene aku bisa ngarepake conto?

A4: Sawise sampeyan mbayar biaya sampel lan ngirim file sing dikonfirmasi, conto bakal siyap dikirim ing 3-7 dina. Sampel bakal dikirim menyang sampeyan liwat ekspres lan tekan 3-5 dina kerja. Sampeyan bisa nggunakake akun ekspres dhewe utawa prabayar yen ora duwe akun.


P5: Kepiye babagan lead time kanggo produksi massal?

A5: Jujur, gumantung saka jumlahe pesenan lan musim sampeyan nggawe pesen. Cathetan paling apik sing disimpen yaiku ngirim 20.000 produk sajrone seminggu. Umume, disaranake sampeyan miwiti priksaan rong wulan sadurunge tanggal sing pengin produk ing negara sampeyan.



Panas Tags: Kalender Dinding Cetak Khusus 2020/2021 Percetakan Kalender Meja, Cina, Pabrik, Produsen, Suplier, Grosir, Paling Anyar, Rega murah, Dhaptar rega, Quotation, Kualitas tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.