Set Cathetan Warna Lengket Kanggo Alat Tulis Memo Pad Tulis Alat Tulis
  • Air ProSet Cathetan Warna Lengket Kanggo Alat Tulis Memo Pad Tulis Alat Tulis
  • Air ProSet Cathetan Warna Lengket Kanggo Alat Tulis Memo Pad Tulis Alat Tulis
  • Air ProSet Cathetan Warna Lengket Kanggo Alat Tulis Memo Pad Tulis Alat Tulis
  • Air ProSet Cathetan Warna Lengket Kanggo Alat Tulis Memo Pad Tulis Alat Tulis
  • Air ProSet Cathetan Warna Lengket Kanggo Alat Tulis Memo Pad Tulis Alat Tulis
  • Air ProSet Cathetan Warna Lengket Kanggo Alat Tulis Memo Pad Tulis Alat Tulis

Set Cathetan Warna Lengket Kanggo Alat Tulis Memo Pad Tulis Alat Tulis

kita nyediakake Set Cathetan Warna kanggo Cathetan Kantor Memo Pad caket Cathetan alat tulis minangka salah sawijining barang utama, kita kalebu item iki luwih saka 15 taun lan duwe pengalaman akeh babagan viskositas iki, gampang robek, desain morden, apik banget pengepakan

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Produk

Set Cathetan Warna Lengket iki kanggo cathetan Memo Pads sticky note sticky Alat tulis alat tulis minangka salah sawijining barang utama, kita kalebu item iki luwih saka 15 taun lan duwe pengalaman kaya ing viskositas iki, gampang robek, desain morden, apik banget pengepakan



2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

Set Cathetan Warna Lengket kanggo Alat Memo Pads cathetan lengket Alat Tulis

Ukurane

9 * 25 lembar lsp utawa disesuaikan

Materi

Kertas offset 70g utawa 80g; kertas neon; kertas daur ulang warna-warni lsp.

Kaca Batin

25/50/100 lembar saben pad utawa khusus

Werna

abang, putih, jambon, biruutawaWerna warna minangka panjaluk

MOQ

1000 pcs

paket

1 pc / polybag utawa tas shrinkage



3.Rincian Produk

Set Cathetan Warna Lengket kanggo Alat Memo Pads cathetan lengket Alat Tulis



4. Kualifikasi Produk

Set Cathetan Warna Lengket kanggo Alat Memo Pads cathetan lengket Alat Tulis



5. FAQ

P1: Kapan bisa rega kasebut?

A1: Biasane kuotasi sajrone 24 jam sawise njaluk priksaan. Yen sampeyan sanget njaluk rega, monggo nelpon utawa ngandhani email supaya kita bakal prioritas priksaan.


P2: Kepiye cara njupuk conto kanggo mriksa kualitas sampeyan?

A2: Sawise konfirmasi rega, sampeyan bisa mbutuhake conto kanggo mriksa kualitas kita. Yen sampeyan mung butuh conto kosong kanggo mriksa desain lan kualitas kertas, kita bakal menehi sampel kanthi gratis, anggere sampeyan bisa ngirim barang ekspres.


P3: Apa sampeyan bisa nggawe desain kanggo kita?

A3: Nggih. Kita duwe tim profesional sing duwe pengalaman apik ing desain produk lan manufaktur. Cukup critakake ide sampeyan lan kita bakal bisa ngatasi ide dadi produk sing sampurna. Ora masalah yen sampeyan ora duwe wong sing ngrampungake file. Kirimake gambar resolusi dhuwur, Logo lan teks sampeyan lan critakake kepiye carane ngatur. Kita bakal ngirim file rampung kanggo konfirmasi.


Q4: Suwene aku bisa ngarepake conto?

A4: Sawise sampeyan mbayar biaya sampel lan ngirim file sing dikonfirmasi, conto bakal siyap dikirim ing 3-7 dina. Sampel bakal dikirim menyang sampeyan liwat ekspres lan tekan 3-5 dina kerja. Sampeyan bisa nggunakake akun ekspres dhewe utawa prabayar yen ora duwe akun.


P5: Kepiye babagan lead time kanggo produksi massal?

A5: Jujur, gumantung saka jumlahe pesenan lan musim sampeyan nggawe pesen. Cathetan paling apik sing disimpen yaiku ngirim 20.000 produk sajrone seminggu. Umume, disaranake sampeyan miwiti priksaan rong wulan sadurunge tanggal sing pengin produk ing negara sampeyan.



Panas Tags: Set Cat Cat Warna kanggo Kantor Memo Pads Alat Tulis Cathetan, China, Pabrik, Produsen, Suplier, Grosir, Murah, Paling Anyar, Rega murah, Dhaptar rega, Quotation, Kualitas tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.