China 3 Produsen Notebook Spiral
  • Air ProChina 3 Produsen Notebook Spiral
  • Air ProChina 3 Produsen Notebook Spiral
  • Air ProChina 3 Produsen Notebook Spiral
  • Air ProChina 3 Produsen Notebook Spiral

China 3 Produsen Notebook Spiral

Produsen Notebook Spiral Subyek China, kita dadi supplier HEMA gumantung karo kualitas, pengiriman tepat waktu, layanan sing dipikirake, lan bisa nyedhiyakake desain miturut kebutuhan pelanggan. Kita wis ngliwati SEDEX, DISNEY, BSCI, CE, SQP, WCA

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Produk

China 3 Produsen Notebook Spiral
kita dadi pemasok HEMA gumantung karo kualitas, pengiriman tepat waktu, layanan sing dipikirake, lan bisa nyedhiyakake desain miturut kebutuhan pelanggan. Kita wis ngliwati SEDEX, DISNEY, BSCI, CE, SQP, WCA

 

  

2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Bahan batin

Kertas 80g

Lembar batin

80 lembar

bahan sampul

Pvc

pambayaran

T / T

OEM & ODM

kasedhiya

MOQ

1000 pcs

kapal

Liwat udara, segara utawa kurir (UPS, DHL, FEDEX, EMS, lsp)

Wektu pangiriman

10-20 dina

Pengepakan umum:

Kanthi kantong Poly per bag ing karton standar ekspor. 2. Kothak kemasan hadiah: Kanthi tas Poly per potong ing kothak hadiah ing ekspor standar
karton 3. Kemasan khusus: Minangka barang sing dipilih

 


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Produsen notebook spiral subyek China 3

1. Bahan sing ramah lingkungan, kualitas apik
2. Keluwesan sing apik lan kulit kroso tutul sing apik
3. desain fashion lan tampan
4.warna sing beda bisa kasedhiya nalika pesanan gedhe bisa disesuaikan
5. OEM olèh

 


4. Rincian Produk

Produsen notebook spiral subyek China 3

 


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen notebook spiral subyek China 3

Pengepakan umum:Kanthi kantong Poly per bag ing karton standar ekspor. 2. Kothak kemasan hadiah: Kanthi tas Poly per potong ing kothak hadiah ing ekspor standar carton 3. Special packing: As per the chosen item

Wektu pangiriman:10-20 dina

Shipping:Liwat udara, segara utawa kurir (UPS, DHL, FEDEX, EMS, lsp)

 


7. FAQ

P1: Kapan bisa rega kasebut?

A1: Biasane kuotasi sajrone 24 jam sawise njaluk priksaan. Yen sampeyan sanget njaluk rega, monggo nelpon utawa ngandhani email supaya kita bakal prioritas priksaan.

 

P2: Kepiye cara njupuk conto kanggo mriksa kualitas sampeyan?

A2: Sawise konfirmasi rega, sampeyan bisa mbutuhake conto kanggo mriksa kualitas kita. Yen sampeyan mung butuh conto kosong kanggo mriksa desain lan kualitas kertas, kita bakal menehi sampel kanthi gratis, anggere sampeyan bisa ngirim barang ekspres.

 

P3: Apa sampeyan bisa nggawe desain kanggo kita?

A3: Nggih. Kita duwe tim profesional sing duwe pengalaman apik ing desain produk lan manufaktur. Cukup critakake ide sampeyan lan kita bakal bisa ngatasi ide dadi produk sing sampurna. Ora masalah yen sampeyan ora duwe wong sing ngrampungake file. Kirimake gambar resolusi dhuwur, Logo lan teks sampeyan lan critakake kepiye carane ngatur. Kita bakal ngirim file rampung kanggo konfirmasi.

 

Q4: Suwene aku bisa ngarepake conto?

A4: Sawise sampeyan mbayar biaya sampel lan ngirim file sing dikonfirmasi, conto bakal siyap dikirim ing 3-7 dina. Sampel bakal dikirim menyang sampeyan liwat ekspres lan tekan 3-5 dina kerja. Sampeyan bisa nggunakake akun ekspres dhewe utawa prabayar yen ora duwe akun.

 

P5: Kepiye babagan lead time kanggo produksi massal?

A5: Jujur, gumantung saka jumlahe pesenan lan musim sampeyan nggawe pesen. Cathetan paling apik sing disimpen yaiku ngirim 20.000 produk sajrone seminggu. Umume, disaranake sampeyan miwiti priksaan rong wulan sadurunge tanggal sing pengin produk ing negara sampeyan.



Panas Tags: Produsen Notebook Spiral Subyek China, China, Pabrik, Produsen, Suplier, Grosir, Paling Anyar, Rega murah, Dhaptar rega, Quotation, Kualitas tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.