Babagan Kita


Perusahaan kami didegaké ing taun 2001, khusus ngrancang lan ngekspor macem-macem produk kertas, utamane kanggo notebook, teka-teki, kalender, stiker, kita duwe kaluwihan luwih akeh lan kita bakal nindakake paling apik kanggo nawakake pelanggan kanthi rega sing kompetitif, rega kompetitif lan sateruse layanan wektu mesthi. Kanggo memenuhi macem-macem wilayah, kita liwati macem-macem sertifikat, kayata, SEDEX, DISNEY, BSCI, CE, SQP, WCA lsp, lan uga mriksa inspeksi pabrik Walmart, Target, Dolar Umum, Dolar Wit lsp.