• Ningbo Sentu Art And Craft Co., Ltd.
  • buku catetan
  • 3D Puzzle
  • Perusahaan Sentu
  • Sertifikat
Perusahaan kami didegaké ing taun 2001, khusus ngrancang lan ngekspor macem-macem produk kertas, utamane kanggo notebook, teka-teki, kalender, stiker, kita duwe kaluwihan luwih akeh lan kita bakal nindakake paling apik kanggo nawakake pelanggan kanthi rega sing kompetitif, rega kompetitif lan sateruse layanan wektu tansah.
Pabrik kita didegake ing taun 2001, nggawe puzzle lan notebook sajrone pirang-pirang taun. Kanggo nyukupi kebutuhan wilayah, kita liwati macem-macem sertifikat, kayata, SEDEX, DISNEY, BSCI, CE, SQP, WCA lsp, lan uga mriksa inspeksi pabrik Walmart, Target, Dolar Umum, Dolar Dolar lsp.